TARJOUS
 Stetson Skyline Black 6X *koko 56*
 Stetson Skyline Black 6X *koko 56*

Stetson Skyline Black 6X *koko 56*

Musta

299,00 €
399,00 € Tarjous - osta nyt ja säästä 100,00 €
Koko
Saatavuus
Varastossa
Tuotekoodi
SFSKYL7540-BLK

STETSON Skyline

 

Jäljellä koko 56, nyt edullisesti!

Laatu: 6X turkishuopaa

Made in USA

Stetsoneissa X-luku määrittää, millaista villaa on käytetty.
5X ja siitä enemmän, villaan on lisätty majavan turkista. Mitä useampi X, sitä enemmän huovassa on turkista suhteessa villaan ja sitä laadukkaampaa villa on. Laadun mukana esim. hatun säänkestävyys paranee.

 

********************

TIESITKÖ ETTÄ
Stetson ei tarkoita mitä tahansa westerntyylistä cowboy-hattua?

Stetson on maailmanlaajuisesti tunnetuin westernhattu-brändi, siis erään tietyn hattuvalmistajan merkki.

Perustajansa mukaan nimetty John B. Stetson Company aloitti vuonna 1865 Philadelphiassa Pennsylvaniassa. Stetson siis juhli 150-vuotista taivalta vuonna 2015.

Nykyisin Stetsonit valmistaa HatCo Garlandissa Texasissa. Korkeasta kruunusta ja leveästä tasaisesta lieristä tunnettu ensimmäinen Stetson "Boss of Plains" on aikojen saatossa toiminut esikuvana kaikille muille westernhattu-malleille.

Stetsonista on vuosien mittaan tullut Western-tyylin symboli, jota ovat kantaneet muun muassa näyttelijät John Wayne ja Clayton Moore, country-artistit Alan Jackson, Gene Autry ja Garth Brooks, sekä Dallasin JR:nä tunnettu Larry Hagman.

Hattuun käytetyn huovan laadusta kertoo X-luokittelu. Käytettävä huopa valmistetaan villan ja eläinturkiksen seoksesta. Mitä useampi X, sitä enemmän huovassa on turkista suhteessa villaan. Tarkkoja prosenttiosuuksia Stetson ei paljasta salaiseen huopasekoitekaavaansa.

5X ja siitä enemmän, villaan on lisätty majavan turkista. Laadun mukana esim. hatun säänkestävyys paranee. Materiaalina käytetään eri X-luokituksessa mm. kanin, majavan ja minkin turkista. Laatuluokitukseltaan korkein, 1000X, on valmistettu majavan ja chinchillan turkiksien seoksesta, ja lisäksi siinä on koristeena aitoja timantteja.

Meidän valikoimastamme löytyy 3X - 6X Stetsoneita. Tuttuun tapaan myymälästämme Koskenkorvalta, sekä verkkokaupasta. Erikoistilauksesta saatavilla myös muut mallit.

Näytä lisää tuotteita
Stetsons by Stetson tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko

 

Tilaa uutiskirje ›