Uutisia

4th of July -party oli oikein onnistunut!Yrityksemme pihapiirissä vietettiin 4.7.2015 Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää 4th of July. Tapahtuma keräsi paikalle n. 2500 kävijää, mikä ylitti kaikki odotukset!

Päivän avasi juhlapuheellaan toimitusjohtaja Jari Mäki yhdessä vuoden 2003 Miss Suomen Anna Strömbergin kanssa. Juhlan ohjelmasta vastasivat kantria ja rockia soittava Bar Bees sekä supersuosittu kantrirap-artisti Stig. Myös räppäri Kuningas Pähkinä nähtiin lavalla yhdessä Stigin kanssa. Kantrihenkisen silauksen päivään toivat kantritanssiesitykset.

Tapahtumaan osallistui kaikenikäisiä juhlijoita, erityisesti lapsiperheitä oli paljon liikkeellä. Katuliidut olivat vapaasti tarjolla ja päivän aikana piha sai värikkään ja koristeellisen silauksen asfalttiin.

4th of July-tapahtumassa yhteistyössä ja ruokapuolesta vastaamassa olivat Potato Festival, Laidun Hereford ja Koskenkorvan kyläseura. Potato Festivalin perunaherkut uuniperunoista perunaleivoksiin, Laidun Herefordin tilan itsevalmistetut maukkaat bbq-lihatuotteet suoraan grillistä, sekä Koskenkorvan kyläseuran suussasulavat amerikkalaistyyliset kuppikakut olivat kaikki suosittuja, eikä kenellekkään varmasti jäänyt nälkä!

Kansallispäivä on amerikkalaisille ennen kaikkea pernteinen perhejuhla, jota vietetään perheen, ystävien ja naapurien kanssa. Monesti päivään kuuluukin mm. grillaamista ja yhdessätekemistä. Kansallispäivää juhlitaan aina hyvin näyttävästi Yhdysvalloissa, ja niin tehtiin nyt myös Koskenkorvalla.

Aurinkoinen ja lämmin sää kruunasi itsenäisyyspäivän juhlan! Kiitos kaikille mukana olleille!
Takaisin uutisiin
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko

 

Tietosuojakäytäntö ›