4th of July -party oli oikein onnistunut!

Kiitos kaikille mukana olleille!

Yrityksemme pihapiirissä vietettiin 4.7.2015 Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää 4th of July. Tapahtuma keräsi paikalle n. 2500 kävijää, mikä ylitti kaikki odotukset!

Päivän avasi juhlapuheellaan toimitusjohtaja Jari Mäki yhdessä vuoden 2003 Miss Suomen Anna Strömbergin kanssa. Juhlan ohjelmasta vastasivat kantria ja rockia soittava Bar Bees sekä supersuosittu kantrirap-artisti Stig. Myös räppäri Kuningas Pähkinä nähtiin lavalla yhdessä Stigin kanssa. Kantrihenkisen silauksen päivään toivat kantritanssiesitykset.

Tapahtumaan osallistui kaikenikäisiä juhlijoita, erityisesti lapsiperheitä oli paljon liikkeellä. Katuliidut olivat vapaasti tarjolla ja päivän aikana piha sai värikkään ja koristeellisen silauksen asfalttiin.

4th of July-tapahtumassa yhteistyössä ja ruokapuolesta vastaamassa olivat Potato Festival, Laidun Hereford ja Koskenkorvan kyläseura. Potato Festivalin perunaherkut uuniperunoista perunaleivoksiin, Laidun Herefordin tilan itsevalmistetut maukkaat bbq-lihatuotteet suoraan grillistä, sekä Koskenkorvan kyläseuran suussasulavat amerikkalaistyyliset kuppikakut olivat kaikki suosittuja, eikä kenellekkään varmasti jäänyt nälkä!

Kansallispäivä on amerikkalaisille ennen kaikkea pernteinen perhejuhla, jota vietetään perheen, ystävien ja naapurien kanssa. Monesti päivään kuuluukin mm. grillaamista ja yhdessätekemistä. Kansallispäivää juhlitaan aina hyvin näyttävästi Yhdysvalloissa, ja niin tehtiin nyt myös Koskenkorvalla.

Aurinkoinen ja lämmin sää kruunasi itsenäisyyspäivän juhlan! Kiitos kaikille mukana olleille!
Amerikan itsenäisyyspäivää juhlittiin Koskenkorvan malliin!
 
STIGBAR BEES!KUNINGAS PÄHKINÄ


Yhteistyössä:

Potato Festival 2015
perunasta valmistettuja herkkuja ja lähituotteita, mukaan ja paikanpäällä syötäväksi

Koskenkorvan Kyläseura
kioski-kahviosta maukkaita kuppikakkuja sekä helpotusta kahvihampaan kolotukseen

Laidun Hereford
mukanaan kotimaista, tilateurastettua ja lisäaineetonta naudanlihaa eri muodoissa mukaan ostettavaksi ja suoraan grillistä.
Laidun Hereford- tuotteiden raaka-aineena käytetään naudanlihaa, joka on eettisesti kasvatettua. Eli eläimet hoivataan vasikasta aikuiseksi keskittyen niiden hyvinvointiin, lajinmukaisen käyttäytymisen mahdollistamiseen sekä eläintä kunnioittavaan kohteluun loppuun saakka.


★Stig★
on ainutlaatuinen, suomalainen CountryRap -artisti. Hän on tehnyt paljon musiikkia muidenkin artistien, kuten Kuningas Pähkinän, Setä Tamun, Neljänsuoran ja Teflon Brothersin kanssa. Stigin tunnetuimpia omia kappaleita ovat "Puumaa mä metsästän", "Niks ja naks" ja "Roy Orbison". Stig nähdään Koskenkorvalla huippuviihdyttävän bändinsä kanssa!

★Bar Bees★
on kahden nuoren naisen timanttinen duo, joista toinen on koskenkorvalaislähtöinen. Menevää musiikkia tahdittaa akustinen kitara ja kontrabasso! Duon settilista on laaja valikoima kappaleita aina Elviksestä Jenni Vartiaiseen, tulkittuna omalla tunnistettavalla soundilla.

★ Kuningas Pähkinä ★
on vaasalainen, mukaansatempaava rap-artisti. Hän on tehnyt musiikkia yhdessä mm. Setä Tamun ja Stigin kanssa. Tunnetuimpia kappaleita, missä Kuningas Pähkinä on mukana, ovat "Tyttö sinä olet meritähti", "Hei Scully" ja "Rakkauden ratapiha". 4th of July -partyissa Kunkku nähdään lavalla yhdessä Stigin kanssa!


LET´S PARTY!
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko

 

Tilaa uutiskirje ›