Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

 

Bickmore Kenkien kiillotusliina
Bickmore Kenkien kiillotusliinaBickmore Kenkien kiillotusliinaBickmore Kenkien kiillotusliina

Bickmore Kenkien kiillotusliina

Shine Cloth

7,00 €
Saatavuus
Varastossa
Tuotekoodi
BIC10FPR723

PUHDISTAA, LANKKAA JA KIILLOTTAA SAAPPAAT JA KENGÄT:

Bickmore Shine Cloth on tärkeä väline pitääksesi kaikki nahkajalkineesi parhaimmillaan!

 

POISTAA LIAN JA TAHRAT: Bickmore Shine Cloth -kankaan puuvillaflanellimateriaali pyyhkii tehokkaasti pois saappaisiin ja kenkiin kerääntyneen lian ja muut jäämät.

 

KIILTOVOITEIDEN JA LANKKIEN LEVITYKSEEN: Jalkineiden puhdistamisen jälkeen levitä kenkävoiteet ja -kiillotusaineet Shine Clothilla saavuttaaksesi vertaansa vailla olevan kiillon.

 

KARKEA JA PEHMEÄ PUOLI: Bickmore Shine Clothissa on toinen puoli karkea, joka hoitaa vaivattomasti lian ja muut jäämät, ja toinen pehmeä puoli kenkävoiteiden ja -lankkien levitykseen. Tästä monipuolisesta liinasta tulee nopeasti suosikki kengänhoitoarsenaalissasi!

 

TUOTTEEN KÄYTTÖ: Bickmore Cotton Flanellin Shine Cloth puhdistaa, lankkaa ja kiillottaa tehokkaasti kaikki nahkakenkäsi.

 

OHJEET: Pyyhi lika ja pöly jalkineistasi. Levitä lankki/kenkävoide kiillotusliinalla ja anna kuivua. Käytä eri ​​liinoja erivärisiin kiillotusaineisiin. Kiillota kenkäharjalla ja pyyhi ylimääräinen kiillotusaine pois. Kiillota kankaan pehmeällä puolella lopullista loistoa varten.

 

ASIAKASTYYTYVÄISYYS: Tavoitteemme on 100 % asiakastyytyväisyys aina. Jos olet jostain syystä tyytymätön tuotteeseemme, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken voitavamme korjataksemme sen.

 

 

Made in USA - Bickmore-laatua vuodesta 1882

 

 

Näytä lisää tuotteita
Hoitotuotteet tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko

 

Tilaa uutiskirje ›