Uutisia

Jari Mäki täyttää vuosia!
Yrityksen perustaja, Koskenkorvan sheriffinäkin tunnettu Jari täyttää lokakuun 11.päivä 60 vuotta! Onnittelemme Jaria saavutuksistaan ja toivotamme paljon työtunteja tulevaisuuteen!
Suru-uutinen
Perheyrityksemme toinen omistaja, Katariina Tallgren-Mäki, on menehtynyt vaikean sairauden uuvuttamana maanantaina 10.10.2016. Myymälämme on normaalisti auki, ja palvelemme asiakkaita. Pyydämme ymmärrystä mahdollisiin viiveisiin tilausten käsittelyssä, ja muiden asioiden hoidossa. ... Näytä »
Uudistuksia nettisivuilla 11.2.2016
Verkkokauppamme tekninen alusta on uudistettu ja sitä päivitetään edelleen kokoajan. Tämän vuoksi pääasiassa ulkonäössä on pieniä muutoksia. Nettisivuilla saattaa lähiaikoina ilmetä pieniä väliaikaisia toimintahäiriöitä (esim. kuvat tai tuotekoodit eivät näy). ... Näytä »
Koskenkorva West Christmas 12.12.2015
Järjestimme joulutapahtuman myymälässämme lauantaina 12.12.2015.Päivän aikana oli paljon upeita tarjouksia, arvontaa, glögi- ja piparitarjoilua sekä koirarekikyyditystä. Myös Joulupukki viipyi vierailulla koko päivän ja jakoi kilteille lapsille ja lapsenmielisille herkkuja. Päivän ... Näytä »
4th of July -party oli oikein onnistunut!
Yrityksemme pihapiirissä vietettiin 4.7.2015 Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää 4th of July. Tapahtuma keräsi paikalle n. 2500 kävijää, mikä ylitti kaikki odotukset! Päivän avasi juhlapuheellaan toimitusjohtaja Jari Mäki yhdessä vuoden 2003 Miss Suomen ... Näytä »
Ongelma sähköpostiliikenteessä
Sähköpostin palvelutarjoajallamme Anvialla on ilmennyt ongelma lähtevän postin palvelimilla, mikä määrittää lähtevän sähköpostin blokkilistalle. Tällöin vastaanottaja (riippuu siitä käyttääkö suodatusta) luokittelee postin roskapostiksi ja se ei mene perille, tai menee ... Näytä »
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko

 

Tilaa uutiskirje ›