Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

 

Zippo kädenlämmitin
Zippo kädenlämmitinZippo kädenlämmitinZippo kädenlämmitinZippo kädenlämmitinZippo kädenlämmitinZippo kädenlämmitin

Zippo kädenlämmitin

35,00 €
Saatavuus
Varastossa
Tuotekoodi
40323

Zippo-kädenlämmitin toimii bensalla ja sen mukana tulee pussi, jonka voit laittaa vaikka käsineen sisään tai taskuun. 


Tankkaa kädenlämmitin Zippo-bensalla. Yhdellä täydellä täytöllä se lämmittää noin 12 tuntia. Lämmön saa aikaan sytyttämisen jälkeen katalyyttinen prosessi ilman liekkiä, joten kädenlämmitin on turvallinen käyttää.

  

Täyttämisohje: Irrota kädenlämmittimen kansi ja irrota sitten katalyyttipoltin rungosta pitäen sitä pituussuunnassa. Kaada Zippo-polttoainetta täyttökannuun, älä läikytä. Täytä täyttöastia alempaan viivaan (n. 6 h lämmitystä), tai ylempään (n. 12 h). Älä täytä liikaa. Ensimmäisellä käyttökerralla täytä Zippo-kädenlämmitin kahdella (2) täyttöastiallisella polttoainetta. Kaada täyttökannun sisältö katalyyttipolttimen aukkoon. Pyyhi huolellisesti kaikki ylivalunut polttoaine lämmittimen pinnoilta ja anna ylimääräisen polttoaineen haihtua. Aseta lopuksi katalyyttipoltin varovasti paikoilleen. Ennen sytyttämistä varmista ettei polttoainetta ole läikkynyt ympäristöön. 

 

Sytytysohje: Pidä toisella kädellä tukevasti lämmittimen rungosta kiinni kannen ollessa irti, ja ja aseta toisella kädellä liekki katalyyttipolttimeen 3–5 sekunnin ajaksi. Käytä esimerkiksi Zippo sytytintä. Pidä kädet ja vaatteet pois liekistä. Aseta kansi takaisin paikoilleen ja pane kädenlämmitin mukana tulleeseen pussiin. Lämmitystä ei voi keskeyttää sytyttämisen jälkeen. Mikäli et halua jatkaa lämmitystä, aseta kädenlämmitin pussissaan palamattomalle alustalle ja anna olla kunnes polttoaine on palanut loppuun ja lämmitin on jäähtynyt. 

 

Käytä Zippo-kädenlämmitintä vain mukana tulevan pussin sisällä. Jos kädenlämmitin poistetaan pussista käytön aikana, se voi aiheuttaa palovammoja paljaalle iholle. Älä ota kädenlämmitintä pois pussista tai kosketa poltinta lämmittimen ollessa toiminnassa.  

Näytä lisää tuotteita
Zippo tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko

 

Tilaa uutiskirje ›