Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

 

Bickmore Bootsien hoitosetti
Bickmore Bootsien hoitosettiBickmore Bootsien hoitosetti

Bickmore Bootsien hoitosetti

42,00 €
Saatavuus
Varastossa
Tuotekoodi
BIC10FPR201

Pakkaus sisältää:


- Bick1 nahan puhdistusaine 236ml
- Bick4 nahan hoitoaine 236ml.
- Gard-More suihkutettava suoja-aine 156g.
- Puhdistusliina

 

 

Bickmore BICK1 -nahan puhdistusaine puhdistaa tehokkaasti ja helposti monenlaisen lian, myös suola- ja hikitahrat! Tarkoitettu sileille viimeistellyille pinnoille.

Voi käyttää kaikenvärisiin nahkoihin, myös valkoiseen.

 

Bickmore BICK 4 -hoitoaine on tarkoitettu sileän viimeistellyn nahan hoitoon. Se sopii erinomaisesti bootseihin, muihin nahkakenkiin, käsilaukkuihin, auton sisätiloihin, ratsastustarvikkeisiin ym. BICK 4 Leather Conditioner ei tummenna nahkaa. Se on ihanteellinen vanhojen, kuluneiden nahkojen alkuperäisen kiillon palauttamiseksi ja uusien nahkatuotteiden suojaamiseksi. BICK 4 on täysin vahaton tuote, minkä ansiosta nahkahuokoset eivät sulkeudu ja pinta pysyy pehmeänä ja hengittävänä. Se ei jätä tahmeaa tai kumimaista tuntumaa nahan pintaan.

 

GARD-MORE on suunniteltu suojaamaan lialta, vedeltä ja tahroilta! Sopii kaikenlaisille nahkatuotteille mm. hattuihin, takkeihin, laukkuihin, kenkiin, käsineisiin, huonekaluihin ja mm. auton istuimiin! Sopii mm. mokkanahalle ja nahalle ja nahkatuotteiden lisäksi mm. huovalle ja turkishuovalle (esim. westernhatut). EI SAA KÄYTTÄÄ KÄSITTELEMÄTTÖMÄLLE NAHALLE. Suihke antaa vahvan suojakerroksen, mutta antaa samalla materiaalin hengittää ja pitää sen joustavana.

 

 

 

 

OHJEET:
BICK1: Tarkista aina värin ja materiaalin kestävyys huomaamattomalla alueelta ennen käyttöä. Levitä pieni määrä puhdistusainetta hieman kosteaan kangasliinaan. Hiero varovasti pyörivin liikkein. Anna kuivua. Toista tarvittaessa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käsittele tuote puhdistuksen jälkeen BICK 4-hoitoaineella.

 

BICK4:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Tarkista aina värin kestävyys piilotetulta alueelta ennen käyttöä.  Jos tuote on erittäin likainen, puhdista se Bickmore-satulasaippualla tai BICK1:llä ennen hoitoainekäsittelyä. Levitä hoitoainetta puhtaalla liinalla. Anna kuivua. Toista tarvittaessa. Älä käytä mokka-, karkea-, nappanahalle.

Viimeistele puhdistetu ja hoitokäsitelty tuote Gard-More Water&Stain Repellent-suojasuihkeella.

 

GARD-MORE:

Tuote tulee olla puhdas ennen suojasuihkeen käyttöä. Käytä puhdistamiseen kyseiselle materiaalille tarkoitettuja puhdistusaineita ja -välineitä.
Suihkuta Gard-Morea tuotteelle n. 15-20 cm etäisyydeltä kauttaaltaan ja anna kuivua vähintään tunnin.

 

 

Made in USA - Bickmore-laatua vuodesta 1882

 HUOM! Ei lähetetä Posti-paketissa. VAIN matkahuolto tai nouto.

 

Alla video tuotteiden käytöstä:

Näytä lisää tuotteita
Hoitotuotteet tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko

 

Tilaa uutiskirje ›